Mandeville.Bevroren groenten in koude opslagMarktpatroon

  • vrijgavetijd:2022-06-27 21:57:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:523
  • Korte omschrijving:

    Mandeville.,De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weersp

Artikel inhoud

De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

Mandeville.De stapeling en plaatsing van ladingstapels in de gecontroleerde atmosfeer magazijn hebben een grote impact op de lucht circulatie. Een basisprincipe van de luchtstroom is om het pad met lage weerstand te nemen om een grote luchtstroom te verkrijgen. Als er een dode hoek is veroorzaakt door het stapelen van obstructie en de lucht circulatie is moeilijk, zal de temperatuur stijgen. Om deze reden moeten er gaten zijn tussen de goederenstapels en tussen de goederenstapels en de wand. De stapeling van de goederenstapels moet worden gecoördineerd met de ventilatieregeling.

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

Torit.Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.

Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.


Mandeville.Bevroren groenten in koude opslagMarktpatroon



Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

De locatie van de installatie van een nieuw magazijn moet op een stabiele en gemakkelijke plaats zijn; (als het een lokale fruitboer is, moet hij in de buurt van de fruitbron worden geïnstalleerd)

De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

Project analyseHet geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream,Mandeville.Medisch bevroren magazijn,Mandeville.Farmaceutische firma koude opslag, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.

Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal dat wil zeggen, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.


Mandeville.Bevroren groenten in koude opslagMarktpatroon



Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Inspectie van processenDe selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.

Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, schaal, uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen, handelsmerk, etiket plakken en ondersteunende hulpmiddelen overeenkomstig de behoeften van het bedrijf, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.

Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor,Mandeville.fabrikant van koelopslaginstallaties, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Mandeville.Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelen

Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

Mandeville.Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!